Vaasanseudun Vihreät ovat valinneet Pohjanmaalle kolme uutta maakuntavaaliehdokasta jo aiemmin nimettyjen lisäksi.

Näillä näkymin lokakuulla järjestettävissä maakuntavaaleissa ehdolla ovat yrittäjä Jussi Loukiainen, lähihoitaja/ mielenterveyskuntoutujien ohjaaja ja muusikko Marko Perälä sekä insinööriopiskelija Tobias Simon.

Aiemmin ehdokkaaksi ovat jo lupautuneet kääntäjä Laura Ala-Kokko, toiminnanjohtaja Markku Harju, eläkeläinen KTM Kaarlo Lepistö, ekonomi Tapio Osala, erikoissuunnittelija HTM Tuula Närvä, kokemusasiantuntija ja opiskelija Tomi Paalosmaa, toiminnanjohtaja Suvi Syrjä ja KTK opiskelija Tuukka Tarkkinen.

***

Vasanejdens Gröna har valt ytterligare tre landskapsvalskandidater på Första maj

Vasanejdens Gröna har valt ytterligare tre landskapsvalskandidater i Österbotten.

I landskapsvalen som planeras att ordnas i oktober, ställer upp som kandidater företagare Jussi Loukiainen, närvårdare och musiker Marko Perälä och ingenjörsstuderande Tobias Simon.

Följande åtta kandidater har lovat att ställa upp sedan tidigare: översättare Laura Ala-Kokko, verksamhetsledare Markku Harju, pensionär Kaarlo Lepistö, ekonom Tapio Osala, specialplanerare Tuula Närvä, studerande Tomi Paalosmaa, verksamhetsledare Suvi Syrjä och studerande Tuukka Tarkkinen.

Tuula Närvä
050 5181939
pj/ ordf. Vaasanseudun Vihreät/ Vasanejdens Gröna