Vaasanseudun vihreät valitsi syyskokouksessaan (26.11.) uudeksi puheenjohtajaksi erikoissuunnittelija Tuula Närvän. Närvä on Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen ja yksi vihreiden edustajista Folktingetissä. Muita luottamustehtäviä vihreissä ovat vaalipiirin hallituksen sekä Vihreän liiton puoluevaltuuskunnan jäsen. Hän on toiminut aiemmin Vaasanseudun vihreiden varapuheenjohtajana.

Tuula Närvä kommentoi valintaansa, että hän on saanut varapuheenjohtajana hyvän perehdytyksen tuleviin tehtäviinsä. Ensi vuosi on vaalivuosi, joka alkaa presidentinvaaleilla. ”Aika näyttää, tuleeko niiden jälkeen maakunta- vai eduskuntavaalit. Vihreä tiimimme on valmis tulevaan vuoteen, mitä se sitten tuokaan tullessaan.”

Väistyvä puheenjohtaja on Juha Tuomikoski, joka toimi tässä tehtävässä 2016-17.

Lisäksi yhdistyksen hallitukseen valittiin uusina jäseninä varavaltuutetut Marko Perälä ja Omar Yehia. Vanhoina jäseninä jatkavat Lotta Alhonnoro, Kaarlo Lepistö, Teemu Mäenpää, Suzana Ojalainen ja Juha Tuomikoski sekä varajäseninä Laura Ala-Kokko, Ivanka Capova ja Asko Halme.